Hyrbil i Barcelona

Hitta bäst pris på hyrbilar i Barcelona genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Hyra bil i Barcelona

Här hittar du tips och råd om att hyra bil i Barcelona, samt de billigaste hyrbilarna till garanterat lägsta pris. Om du inte hyrt bil i Spanien tidigare, läs gärna våra generella tips om hyrbil i Spanien via länken nedan.

Våra hyrbilskontor i Barcelona


  • Barcelona Sants tågstation: Kommer man till Barcelona med tåget finns det ett stort antal hyrbilskontor i nära anslutning till tågstationen. Inne på stationen finns två hyrbilskontor, och direkt öst om stationen, precis över gatan, finns det ytterligare hyrbilskontor på Carrer de Virat och Carrer del Rector Triadó. Samtliga hyrbilskontor vid Barcelona Sants tågstation ligger på bekvämt gångavstånd från själva stationen. Se bilder ovan.

  • Norra Barcelona: Det finns flera hyrbilskontor i de mer centrala delarna av Barcelona. Bland annat finns det möjlighet att hyra bil på Corcega, Rambla de Catalunya och Centre De La Vila, där flera hyrbilskontor finns att tillgå. Från dessa kontor går det lätt att ta sig ut från staden till andra närliggande utflyktsmål.

  • Östra Barcelona: I Barcelonas östra del finns också ett par hyrbilsbolag, som ligger i närhet av stranden i stadsdelen Sant Marti. Här går det att besöka våra hyrbilskontor på Carrer Pere IV och Pallars. Från dessa hyrbilskontor i östra Barcelona går det enkelt att ta sig ut på större vägar, och ut till andra delar i området kring Barcelona.

Hyra bil på Barcelonas flygplats

På Barcelonas internationella flygplats El-Prat Airport finns de stora hyrbilsbolagen representerade. De går att finna efter bagageutlämningen vid ankomsthallen. Det går även att hyra bil inne i Barcelona centrum, då flera av hyrbilsbolagen även har kontor där.

Var uppmärksam på extraförsäkringarna som hyrbilsbolagen ofta försöker lägga till, då de oftast redan ingår i avtalet.

Utflyktsmål runt Barcelona

Runt om i Barcelonas närområde finns många spännande utflyktsmål som lätt går att ta sig till med bil.

Costa Brava
Cirka 60 kilometer nordöst om Barcelona ligger Costa Brava, ett av Spaniens mest kända turistmål. Costa Brava består av flera olika städer och där finns både vacker natur och kilometerlånga stränder, men även många kulturella sevärdheter. Några av de mest kända och sevärda städerna i Costa Brava är Roses, Blanes, Torroella-l’Estartit och Lloret de Mar, perfekt för en rundtur med bil.

Lleida
Inom köravstånd från Barcelona ligger även den historiska staden Lleida. Det är en av de äldsta städerna i regionen och är känd för sina många kyrkor.

Serra del Montsec
Kör man norrut från Barcelona finns mycket natur och bergsområden. En kort bit från Lleida finns till exempel naturreservatet och berget Serra del Montsec, som bjuder på fantastiska vyer.

Andorra
Än mer norrut finns även Pyrenéerna, och vill man göra ett besök i Andorra tar detta endast två och en halv timme med bil från Barcelona.

Fin utsikt över Barcelona
Blanes på Costa Brava ligger nära Barcelona
Vad tycker du om den här sidan?

(3 röster, betyg: 4.67 av 5)