Hyrbil på Orlando flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Orlando flygplats genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Orlando flygplats

Här hittar du tips för att hyra bil på Orlando flygplats samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA innan, läs våra generella tips om hyrbil i USA via länkar nedan för information om saker som bilförsäkring och regler.

Hyrbil är det bästa sättet att uppleva Orlando och Florida, där avstånden är stora. Med hyrbil kan du enkelt ta dig till alla sevärdheter i The Sunshine State! Det smidigaste är att hyra bil på Orlando flygplats direkt om det är här du utgår ifrån.
Orlando flygplats körtider

Orlando International Airport

Orlando International Airport (MCO) är den största och mest trafikerade flygplatsen i Florida. Flygplatsen ligger ca 10 kilometer från Downtown Orlando. Det är enkelt att köra till och från flygplatsen, och det finns bra förbindelser med motorvägar. Se här för tips för att köra och parkera i Orlando.

Att köra från flygplatsen

För att komma in till Orlando från flygplatsen kan du ta Jeff Fuqua Blvd norrut, och vika av på S. Semoran Blvd. Ta påfarten till Downtown/Orlando och kör in på FL-408 W. Sväng av mot E. South Street för att komma till centrum. På grund av avstånden och ibland snarlika avfartsnamn är det verkligen rekommenderat att använda någon for av navigation som Google Maps när du kör.

Att ta sig till hyrbilsbolagen

På Orlando flygplats kan du hyra bil hos flera kända hyrbilsbolag med ett stort utbud av bilmodeller. Hyrbilsbolagen är samlade på sidorna A och B på våning 1 vid ankomstterminalen, vilket gör det det till en smidig upplevelse att hyra bil på Orlando Airport. Det är enkelt att hitta när du har landat och följer skyltarna efter Bagage Claim. Om du hyr från ett mindre hyrbilsbolag som ligger utanför området så erbjuds gratis shuttlebuss som kör er till hyrbilskontoret.

Att lämna tillbaka hyrbilen

När du ska återlämna hyrbilen så gör du detta vid nivå R1 i parkeringsgaragen A eller B. När du kör in i flygplatsområdet så titta efter skyltar för din terminal och Rental Car Return, och ha dina flyguppgifter redo. Hyrbilsbolagen har vanligtvis återlämning dygnet runt, men det kan vara bra att meddela ditt bolag om du planerar att hämta eller lämna bilen under obekväma tider så du vet hur du ska gå tillväga. Det är väldigt smidigt att hyra bil på Orlando flygplats.

Adress till Orlando flygplats:
1 Jeff Fuqua Blvd
Orlando, FL 32827

Hyrbilsbolag på Orlando flygplats

I tabellen ser du hyrbilsbolagen som finns tillgängliga hos oss på Orlando Airport. Det är bra att välja en hyrbil med obegränsad körsträcka om ni ska köra mycket, samt med bränslepolicy “full-till-full”. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank.

Bolag Körsträcka Plats
Alamo Obegränsad Shuttlebuss
Dollar Obegränsad Shuttlebuss
Enterprise Obegränsad Shuttlebuss
Hertz Obegränsad Shuttlebuss
National Obegränsad Shuttlebuss
Thrifty Obegränsad Shuttlebuss

Bensinstationer nära Orlando flygplats

Den finns bensinstationer längs i princip alla större vägar som går nära flygplatsområdet, exempelvis längs S. Semoran Blvd och Hoffner Avenue. Vanliga bensinstationer är Shell, Sunoco och Shevron. Det är enklast att söka efter en närliggande bensinstation i din GPS om du ska tanka upp hyrbilen innan återlämning.

Var uppmärksam på att alla bensinstationer inte alltid godtar utländska kort, och det är säkrast att ha lite kontanter redo för sådana tillfällen. Då kan du betala bensinen i butiken om stationen är bemannad. Bensinpriserna kan variera mycket och det kan vara en idé att jämföra priserna i förväg genom exempelvis Gasbuddy.

Sevärdheter med hyrbil i Orlando Florida

Orlando har många härliga utflyktsmål som är lätta att ta sig till med hyrbil, och med bil kan du smidigt uppleva hela Florida. Förutom fantastiska nöjesparker finns mäktiga nationalparker som Everglades, världsberömda SeaWorld och såklart spännande städer som Miami. Genom att hyra bil på Orlando flygplats är du fri att utforska den soliga staten i din egen takt!

Läs om utflykter i Orlando och Florida här.

Vad tycker du om den här sidan?

(3 röster, betyg: 5.00 av 5)