Hyrbil på Washington Dulles flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på Dulles Airport i Washington DC genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på Washington flygplats Dulles Airport

Här hittar du tips för att hyra bil på Dulles flygplats i Washington DC samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA innan, läs våra generella tips om hyrbil i USA via länkar nedan. Där får du viktig information om saker som bilförsäkring och regler.

Dulles flygplats Washington DC

Dulles International Airport (IAD) är en stor internationell flygplats i Washington DC-regionen. Flygplatsen ligger i Virginia ca 42 kilometer från Downtown Washington, och har mest internationell flygtrafik i regionen. Flygplatsen ligger nära viktiga vägförbindelser som State Route 28 och Dulles Access Road som går mot DC, och det är lätt att ta sig till och från Dulles Airport med bil.

Hyra bil på Dulles flygplats

På Dulles flygplats kan du hyra bil hos flera välkända hyrbilsbolag. Det är smidigt att hämta bilen på flygplatsen, och du når hyrbilskontoren med en gratis shuttlebuss som kör mellan terminalen och hyrbilscentret. När du har hämtat ditt bagage, följ skyltarna nerför rampen och ut till bussterminaler 2C och 2F vid trottoarkanten. Här stannar alla hyrbilsbolagens bussar och hämtar passagerare. Ha din bokning redo och var noga med att hoppa på rätt buss!

Återlämning av hyrbilen

När du ska återlämna hyrbilen så följer du skyltarna mot Rental Car Return när du kommer in på flygplatsområdet. Alla hyrbilsbolags platser finns på Autopilot Drive. Sedan hoppar du på shuttlebussen tillbaka till terminalen. Det kan vara bra att avsätta en stund för återlämning och transfer.

Adress Washington Airport Dulles
Dulles International Airport, 1 Saarinen Cir, Dulles, VA 20166, USA

Hyrbilsbolag på Dulles Washington flygplats

I tabellen ser du bolagen som finns tillgängliga hos oss för att hyra bil på Dulles flygplats. Samtliga erbjuder hyrbilar med obegränsad körsträcka, vilket är bra om ni ska köra mycket. Välj bränslepolicy “full-till-full”, då en bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Se mer info genom att söka i sökmotorn.

Bolag Körsträcka Plats
Alamo Obegränsad Hyrbilscenter
Budget Obegränsad Hyrbilscenter
Dollar Obegränsad Hyrbilscenter
Hertz Obegränsad Hyrbilscenter
National Obegränsad Hyrbilscenter
Thrifty Obegränsad Hyrbilscenter

Bensinstationer nära Dulles flygplats

Den närmaste bensinstationen är Sunoco Gas Station inom flygplatsområdet, ca 7 minuter från bort. Stationen är väldigt populär att stanna på för att tanka upp hyrbilen innan återlämning och kan bli väldigt trafikerad. Det finns gott om bensinstationer längs alla större vägar som går via flygplatsområdet. Beroende på din position kan det vara enklast att söka efter närmaste bensinstation i Google Maps när du ska tanka upp hyrbilen.

Utflykter med hyrbil i DC

Sevärdheter i Washington DC

Washington DC är en spännande destination med mycket historia, intressanta museum och fina grönområden. Här finns bland annat den berömda Lincoln Memorial, Vita Huset och monumenten i parken National Mall, som nog är attraktioner som många associerar med Washington DC.

Men DC är mer än sina klassiskt vita, pampiga hus och monument– staden har en annan sida med vackra, charmiga gamla kvarter med färgglada stenhus och idylliska gator. Längs floderna Potomac och Anacostia finns mycket aktiviteter i de livliga samhällena längs vattenkanten, och här finns musikevent, trevliga restauranger och vattensporter. Här ligger bland annat The Wharf, stadens ”Old Town” Alexandria och det charmiga Georgetown med fin arkitektur, mysiga caféer, pubar och bryggerier.

Roadtrip från Washington DC

Washington DC är en perfekt utgångspunkt för att hyra bil och göra en roadtrip ut mot östkusten och New England-regionen. Här finns spännande storstäder som Boston och New York, historiska platser och fantastiska landskap. Det är särskilt populärt att köra längs New England-kusten på hösten och se de vackra färgerna i naturen. Men det går också på bra sommaren, då du kan njuta av östkustens fina badstränder och idylliska småstäder.

Det finns också fina körvägar i delstaterna Virginia och Maryland som angränsar till DC. I Virginia går bland annat den natursköna roadtripvägen Blue Ridge Parkway och Sky Drive i Shenandoah National Park. Via Baltimore i Maryland går Historic National Road genom 300 år av landets historia. Oavsett var du väljer att utforska så är det varmt rekommenderat att hyra bil på Dulles Washington flygplats och planera in en roadtrip!

Vad tycker du om den här sidan?
(Inga röster än)