Hyrbil på JFK flygplats

Hitta bäst pris på hyrbilar på JFK Airport New York genom att jämföra olika hyrbilsbolag. Ändra och avboka din bokning gratis. Försäkring ingår.

Sökrutan laddar

Hyrbil på JFK flygplats

Att hyra bil är det bästa sättet att utforska New York-regionen och den vackra östkusten. Det smidigaste är att hyra bil på JFK flygplats direkt vid din ankomst.

Här hittar du tips för att hyra bil på JFK Airport samt billiga hyrbilar till lägsta pris. Om du inte hyrt bil i USA innan, läs våra generella tips om hyrbil i USA via länkar nedan för att få viktig information om saker som bilförsäkring och regler.

Körtider ifrån JFK flygplats

John F. Kennedy International Airport

John F. Kennedy internationella flygplats (flygplatskod JFK) kallas JFK Airport. JFK ligger i stadsdelen Jamaica i Queens, cirka 24 kilometer från Manhattan. JFK är den största flygplatsen i New York, och i regionen finns också Newark Airport och LaGuardia. Det är smidigt att hyra bil på JFK, som har bra förbindelser då flera stora vägar går via flygplatsområdet. Här har du nära till exempelvis Brooklyn, Queens, och Long Beach och tar dig enkelt vidare till städer som Philadelphia och Washington.

Hämta hyrbil på JFK Airport

På JFK flygplats kan du hyra bil hos flera välkända hyrbilsbolag med ett stort utbud av bilmodeller och tillval. Hyrbilskontoren ligger samlade en bit bort i flygplatsens hyrbilscenter och nås med en gratis tågtransfer, AirTrain JFK, som går mellan alla terminaler och faciliteter. Följ skyltarna till närmsta AirTrain-station när du har hämtat ditt bagage. Hyrbilsbolagens kontor finns på Station C/Federal Circle.

AirTrain har även förbindelser med kollektivtrafiken och New Yorks tunnelbana, ifall du skulle vilja hämta din hyrbil från ett kontor inne i centrum istället. Tåget går via Jamaica Station och Howard Beach Station.

Hyrbilsbolag på JFK Airport

I tabellen ser du hyrbilsbolagen som finns tillgängliga hos oss på JFK flygplats i New York. En hyrbil med obegränsad körsträcka är bra om ni ska köra mycket, och välj bränslepolicy “full-till-full” om ni kan. En bränslepolicy med “förbetalning” innebär en obligatorisk serviceavgift. Kontrollera noga vad den är innan ni väljer en sådan hyrbil och återlämna hyrbilen med full tank. Få mer info genom att söka i sökmotorn.

Bolag Körsträcka Plats
Alamo Obegränsad Hyrbilscenter
Dollar Obegränsad Hyrbilscenter
Enterprise Obegränsad Hyrbilscenter
Hertz Obegränsad Hyrbilscenter
National Obegränsad Hyrbilscenter
Thrifty Obegränsad Hyrbilscenter

Lämna tillbaka hyrbil på JFK flygplats

Det är enkelt att lämna tillbaka hyrbilen på JFK Airport. När du ska återlämna hyrbilen så följer du skyltarna mot Rental Cars när du kör in på flygplatsområdet, och därefter till ditt hyrbilsbolags avsedda platser. Därefter kan du åka med AirTrain från Federal Circle Station tillbaka till terminalen. Det är bra att avse en stund för att lasta av hyrbilen och för transfern.

Adress till hyrbilscentret på JFK
JFK, Federal Circle, Jamaica, NY 11430, USA

Hyrbilsbolagen på JFK har vanligtvis återlämning dygnet runt, men om du planerar att hämta eller lämna tillbaka hyrbilen utanför ordinarie tider kan det vara bra att ta reda på hur du går tillväga i förväg.

Bensinstationer nära JFK flygplats

Det finns en bensinstation på JFK Airport Travel Plaza inne på flygplatsområdet, nära Belt Parkway och JFK Expressway. Här finns också närbutik och snabbmatsställen.

Adress JFK Travel Plaza
150th Avenue &, 147th St, Jamaica, NY 11430, USA

Det finns flera bensinstationer längs de större huvudvägarna som går runt flygplatsområdet. Det är enklast att söka efter en närliggande bensinstation i Google Maps när du ska tanka upp hyrbilen innan återlämning. Var uppmärksam på att alla bensinstationer inte alltid godtar utländska kort och det är bra att ha kontanter redo. Då kan du betala inne i butiken på bemannade bensinstationer.

Uflykter med hyrbil i New York

New York utflykter

JFK är en fin utgångspunkt med hyrbil för att utforska hela New York-regionen. När du vill ha en paus från shopping, Broadway-musikaler, de oändliga intrycken på Times Square och stadens många museer så väntar östkustens riktiga pärlor. Gör dagsutflykter dit New York-borna själva åker, som den vackra naturen i Harriman State Park, Stewart State Forest och storslagna Catskills Mountains.

Utforska stränderna och den vackra strandpromenaden i idylliska Long Beach, hajka längs Delaware River och besök vingårdarna i Long Island. Med hyrbil är det inte långt till andra spännande storstäder som Philadelphia, Boston och Washington.

Roadtrip från New York

East Coast roadtrip från New York

En av USA:s populära roadtripsträckor är att köra längs östkusten, och det går fint att påbörja rutten från New York. Hela New England regionen som gränsar till New York i väst och Kanadas provinser i norr har vackra körvägar med mycket att uppleva. Rutten är en fantastisk East Coast roadtrip längs spännande storstäder, vacker natur och mysiga och historiska kustorter.

Om du istället vill köra den längre sträckan söderut längs östkusten kan du uppleva storstäder som Philadelphia och Washington innan du kör genom USA:s vidsträckta söderstater och till slut till The Sunshine State, Florida.

Oavsett vilken rutt du väljer så är verkligen värt att hyra bil på JFK flygplats för att kunna utforska östkusten! Glöm inte undersöka möjligheten till envägshyra för att kunna lämna tillbaka din hyrbil i en annan stad.

Vad tycker du om den här sidan?

(2 röster, betyg: 4.50 av 5)